Biografie!

  • Vanaf jongs af aan interesseerde hij zich voor elektronica. Op zijn 8ste was hij al bezig met het aansluiten van lampjes, weerstandjes en wat al niet meer. Die elektronicadoos was voor hem een uitkomst, maar daar bleef het niet bij? Want zo kwam het weleens voor dat hij heftige rookontwikkelingen wist te maken door het opblazen van transistors en de kamer vol stond met rook.

  • Naarmate hij ouder werd ging hij zijn hobby verder uitbouwen, dat nam hij wel erg serieus en bouwde radiozendertjes. Op 16 jarige leeftijd ging hij de lucht in met zijn eerste zelfgebouwde radiozender op de frequentie 103.4 fm onder de naam ”Randstad FM”. Deze interesse kwam af van zijn vader Cor ( inmiddels overleden in 2015 op 69 jarige leeftijd ) die elektronicamonteur was, die net als hij zelf zenders bouwden voor vele grote radiostations destijds. Waaronder: Radio Atlantis Rotterdam, Radio Trans Atlantic, Radio Elbo, Radio Cortino, Radio Amor, Radio Hollywood, Radio Count Down, Telstar80, Radio81, Radio Miamigo en nog heel veel anderen! 

  • T’ja “Zo vader, Zo zoon”. Was dat destijds geen spelletje van de NCRV. 

  • Nu online met Stadsradio.nl en daarnaast themazender Kerstradio.nl

  • Aldus een klein stukje over Tino de Groot.

 

 

[popup_anything id="179"]
[popup_anything id="179"]